уеб сайт на инструктора » www.ucheben.com

Мобилни комуникации. Безплатен сайт за SMS-си-https://www.bulsms.com/

Още в древни времена вестоносци са пренасяли заповеди, новини, информация, от които много често са зависели съдбата на събития, народи.  Какъв би бил животът днес без комуникации? Нищо. А без мобилните комуникации- би бил немислим в съвременните условия. Има толкова начина за свързване-аудио, видео и т.н.

Има обаче още един скромен, но съществен начин за свързване и предаване на информация-изпращането на SMS  от GSM  /Global Sistem for Mobile/ или от компютър. За да се изпрати SMS от компютър е дълга и сложна операция. Към Вивател дори е  трудно. Някога това се правеше по факс, което е разбира се много сложно от всяка гледна точка. А сега от компютър към GSM или към друг компютър е лесна, удобна бърза и достъпна работа.

ВЕЧЕ има нов, АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН бърз, лесен и достъпен за всички начи за изпращане на кратки текстови съобщение /SMS/ /90-160символа/ , отбележете – КЪМ ВСИЧКИ ОПЕРАТОРИ в БЪЛГАРИЯ – www.bulsms.com. Той стартира на 19.07.2010  г в гр. София. Създаден е от екип от млади и амбициозни специалисти в областта на информационните технологии работещи във фирма   Булуер Технолъджис ООД. След кратка и лесна регистрация могат лесно да се изпратят към един или много получатели БЕЗПЛАТНИ СЪОБЩЕНИЯ /SMS-си/. Има начини и за реклама. Има много екстри.

От сърце благодарим на тези млади, умни и интелигентни хора. Желаем им успех. Изключително малко хора в днешното трудно време мислят за човека, да му бъде по-лесно, по-бързо,  по-удобно, по-евтино. А сайта е върховен и не на последно място-безплатен. https://www.bulsms.com/ На добър час млади хора!

3 коментара към тема “Мобилни комуникации. Безплатен сайт за SMS-си-https://www.bulsms.com/”

  1. Страхотен сайт! Чудо на човешката мисъл! Евала на творците! Те това се казва работа! Само напред и нагоре!

  2. Суупер 🙂 Браво

  3. mn qk sait

Запиши коментар