уеб сайт на инструктора » www.ucheben.com

Изпитите на листовки пред ДАИ

Четем във вестниците. Четем и се чудим и немеем! Какво е това младо поколение? Как така ще реши листовките /две на брой/ и ще допусне 6О грешки от 6О възможни? Това практически, подчертавам практически е невъзможно. Да ама НЕ!  Явно е възможно. Значи има достатъчно такива ужасно тъпи тъпанари, за които няма невъзможни неща. Ужас. Те това е тъпанар. Ами той и на пътя утре ще е такъв. Нахален, арогантен.А там не се пише с химикалка, а от простотия ще отнеме нечий невинен човешки живот.  Много, ама много трябва да се замислят господата  „ИНСТРУКТОРИ„, които нямат грам съвест и допускат до изпит пред ДАИ такива отрепки. Това наистина са отрепки! Извинявам се за грубия тон, но няма как . Да помислят дали всичко е ПАРИ! И дали няма един ден всичко това да им се изсипе на главата.  ВСИЧКО СЕ ЗАПЛАЩА!!!!!!!!!!!!!!! .Защото идва ВИДЬОВ ДЕН!Няма ли нормален начин за изкарване на пари. Все с далавери ли ще се живее в този живот?. Има начин. За най-голяма радост такива колеги не са много.

За някои инспектори от ДАИ /добре е, че са малко/ нямам думи . Прочетете статията -10000 нови шофьори тръгват с купени книжки http://news.plovdiv24.bg/25.09.2010/showall.html/ Ето тук е грешката на държавата. Нужни са крути мерки. Проблема е ясен, знае се , а мерки не се вземат. Значи на някой така му е удобно. А само се шуми по медиите за да се демонстрира , че се работи срещу корупцията. На практика се получава- кучетата си лаят, кервана си върви. Някой си пълни гушката. По пътищата на милата България се лее кръв, млада кръв. Няма път , на който да няма паметници на млади хора. Кому е нужно това? Някой си слага парички в джоба и се радва на охолен живот /да се задави дано/ за сметка на други-едни в гробищата, други в инвалидни колички, трети в черни забрадки……..  . И после-все инструкторите виновни. Дали е така……? „Върви народе  изр…..дени“    Търпи и докато спазваш максимата  – другия да отиде да свърши работата- ще бъде така. Търпи!!!!     И се дави в мъка!  Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи! Каквито са ни  МИСЛИТЕ, такива са ни  действията, а за резултатите да не говорим. Промяна, промяна е нужна.  Промяна у всеки от нас!!!!

2 коментара към тема “Изпитите на листовки пред ДАИ”

  1. Много прочувствено изказване, но инструкторите не раздават „книжки“!Министърът беше подведен да твърди, че е бос на мафията която ги продава?! Аз бих се обидил от такова твърдение ! Потребителят си дава парите и иска определен брой часове.Ако не е подготвен държавният служител ще го върне да се научи.Така е по света и не разбирам как в РБългария ще променят това ?

  2. Напълно съм съгласна с всичко написано горе! Мога само да допълня, че ако всички спазваха правилата, нямаше да има толкова катастрофи, загинали пешеходци и така нататък. Човек сам кове съдбата си! Лошото е, че на пътя не всичко зависи от теб.. и може и ти да пострадаш!

Запиши коментар